MIJN HOUT BOUW PAKKET

ONZE MISSIE: Traditionele Houtbouw Voor Iedereen

ONZE MISSIE:

Traditionele Houtbouw Voor Iedereen

ONZE MISSIE: Traditionele Houtbouw Voor Iedereen

Bij "Mijn Hout Bouw Pakket" koesteren we een diepgewortelde passie voor het vakmanschap dat bij houtbouw komt kijken. Deze passie gaat hand in hand met een diep respect voor de natuurlijke bronnen die ons ter beschikking staan. We zijn ons er sterk van bewust dat elke boom een geschenk is, een bron van leven en schoonheid. Daarom benaderen we elk project met zorg en respect voor het milieu.

Onze reis begon meer dan 40 jaar geleden, maar onze visie werd pas echt helder met de oprichting van "Mijn Hout Bouw Pakket". Hiermee hebben we de stap gezet om onze kennis en vakmanschap niet alleen te reserveren voor exclusieve projecten, maar om ze beschikbaar te maken voor een breder publiek. Wij geloven dat kwalitatieve, duurzame en esthetisch verantwoorde houtbouw niet langer een privilege hoeft te zijn voor enkelen, maar een haalbare keuze voor velen.

"Mijn Hout Bouw Pakket" staat voor meer dan alleen bouwen. Het vertegenwoordigt onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en toegankelijkheid. Samen met onze klanten bouwen we niet alleen structuren; we bouwen dromen, creëren leefruimtes en dragen bij aan een duurzamere wereld. Dit is onze missie, onze passie, en onze belofte aan u.

2.107

Tevreden Klanten

14.000

Bomen Geplant

60.000

m2 Natuurgebied

2.107

Tevreden Klanten

14.000

Bomen Geplant

60.000

m2 Natuurgebied

2.107

2.107

Tevreden Klanten

14.000

Bomen Geplant

60.000

m2 Natuurgebied

Logistiek

In het hart van Mijn Hout Bouw Pakket vind je ons logistieke team, de onmisbare krachten die zorgen voor de soepele beweging van hout van boom tot bouwpakket. 

 

Elke dag coördineren zij de stroom van grondstoffen, waarbij elke stam zorgvuldig wordt getransporteerd naar onze zagerij voor verdere verwerking. Hun vaardigheden in logistiek zorgen ervoor dat onze operaties efficiënt en effectief verlopen, waarbij elke beweging telt in het proces van het creëren van onze hoogwaardige massieve houtbouwpakketten.

 

Het logistieke team bij Mijn Hout Bouw Pakket is niet alleen bedreven in de fysieke verplaatsing van hout, maar begrijpt ook de waarde van precisie en zorg in elk aspect van hun werk. Zij spelen een cruciale rol in het mogelijk maken van onze industriële productie op schaal, en verzekeren dat elk stuk hout zijn bestemming bereikt in perfecte staat, klaar voor de volgende stap in onze vakmanschapsreis.

Zagerij

De zagerij bij Mijn Hout Bouw Pakket vormt de eerste cruciale stap in het creëren van onze massieve houtbouwpakketten. Hier werken onze ervaren operators naadloos samen met hoogwaardige machines van het Sloveense merk Wravor om stammen zorgvuldig te transformeren in ruwe balken.

 

Elke medewerker in de zagerij brengt een diepgaande kennis van hout en een nauwkeurige bediening van de geavanceerde machines samen. Deze machines, geroemd om hun precisie en efficiëntie, zijn essentieel voor het waarborgen van de kwaliteit en consistentie van ons hout. Onze vakmensen zetten hun expertise in om elke stam optimaal te benutten, terwijl ze de natuurlijke kenmerken en sterkte van het hout respecteren.

 

In onze zagerij wordt de basis gelegd voor de uitzonderlijke kwaliteit die onze producten kenmerkt. Het is de plek waar het ruwe materiaal zijn eerste transformatie ondergaat, een essentiële stap die zorgt voor de perfecte voorbereiding van elk stuk hout voor verdere verwerking.

Klantendienst & Administratie

Onze administratieve professionals zorgen voor een naadloze integratie van alle bedrijfsprocessen, van orderverwerking en klantenservice tot financiële administratie en personeelsbeheer. Zij zijn degenen die ervoor zorgen dat elke klantvraag met zorg en efficiëntie wordt behandeld en dat elke levering op tijd en volgens de hoogste kwaliteitsnormen wordt uitgevoerd.

 

Met hun vingers aan de pols van de organisatie, biedt onze administratieve afdeling niet alleen ondersteuning, maar ook strategische inzichten die ons helpen om te groeien en ons aan te passen aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten en de markt. In de snelle wereld van massieve houtbouw zijn zij de stille helden die ervoor zorgen dat ons bedrijf gestroomlijnd en gefocust blijft.

 

Dit team, het zenuwstelsel van onze organisatie, vertegenwoordigt de toewijding, nauwkeurigheid en passie die nodig zijn om Mijn Hout Bouw Pakket tot een vertrouwde naam in de industrie te maken. Hun werk achter de schermen is de sleutel tot ons succes en stelt ons in staat om consequent de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Robotafdeling

In de laatste fase van ons productieproces brengen de geavanceerde Hundegger robots uit Duitsland de essentiële finesse aan in onze massieve houtbouwpakketten. Deze hoogtechnologische machines zijn cruciaal voor het nauwkeurig aanbrengen van houtverbindingen, een sleutelfactor voor de kwaliteit en duurzaamheid van onze constructies.

 

Onze operators werken hand in hand met deze robots om elke balk met chirurgische precisie te bewerken. De Hundegger machines staan bekend om hun ongeëvenaarde nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, wat ons in staat stelt om complexe en nauwkeurige verbindingen te realiseren die essentieel zijn voor de stevigheid en esthetiek van onze eindproducten.

 

Deze fase van het productieproces getuigt van onze toewijding aan technologische innovatie en vakmanschap. Het is hier dat de ruwe balken transformeren tot verfijnde bouwelementen, klaar om deel uit te maken van duurzame en prachtige bouwwerken.